Frokost
Mandag til lørdag kl 12.00 – 15.00
Søndag kl. 13 – 16.00
Mandag til lørdag kl 12.00 – 15.00
Søndag kl. 13 – 16.00
Christiansø sild / kr. 100,-
m. citronmayo, syltede glaskål, peberrod
Kartoffel / kr. 90,-
m. purløg, syltede rødløg og puffede kartofler
Æg og rejer / kr. 90,-
m. håndpillede rejer, dildmayo, fennikel crudité, syltede grønne asparges
Hjemmelavet hønsesalat – kr. 95,-
m. stegt grønkål, kørvel og bacon
Fisk / kr. 100,-
Pankopaneret friteret fisk m. brændt citron
Laks / kr. 130,-
m. dildmayo, peberrodsmayo og syltede agurkekugler
Rørt tatar / kr. 120,-
m. friterede kapers, urtecreme, peberrodsmayo, dehydreret æggeblomme
Svampetoast / kr. 115,-
Oksemørbrad / kr. 125,-
m. Bearnaisemayo og kartoffelchips
Osteanretning / kr.130,-
Vores smørrebrød bliver anrettet på smørristet hjemmebagt brød
Rundt om frokostkortet – den store tur:
Fem serveringer:
Rundt om frokostkortet – den lille tur:
Tre serveringer: