Frokost

Mandag til lørdag kl 12.00 – 15.00
Søndag kl. 13 – 16.00

Smørrebrød

Christiansø sild / kr. 100,-
m. citronmayo, syltede glaskål, peberrod

Kartoffel / kr. 90,-
m. purløg, syltede rødløg og puffede kartofler

Æg og rejer / kr. 90,-
m. håndpillede rejer, dildmayo, fennikel crudité, syltede grønne asparges

Hjemmelavet hønsesalat – kr. 95,-
m. stegt grønkål, kørvel og bacon

Fisk / kr. 100,-
Pankopaneret friteret fisk m. brændt citron

Laks / kr. 130,-
m. dildmayo, peberrodsmayo og syltede agurkekugler

Rørt tatar / kr. 120,-
m. friterede kapers, urtecreme, peberrodsmayo, dehydreret æggeblomme

Svampetoast / kr. 115,-

Oksemørbrad / kr. 125,-
m. Bearnaisemayo og kartoffelchips

Osteanretning / kr.130,-

Vores smørrebrød bliver anrettet på smørristet hjemmebagt brød

Rundt om frokostkortet – den store tur:

Fem serveringer:

  1. Christiansø sild
  2. Æg og rejer
  3. Sprød fisk
  4. Hønsesalat
  5. Kartoffel

450,-

Rundt om frokostkortet – den lille tur:

Tre serveringer:

  1. Christiansø sild
  2. Æg og rejer
  3. Kartoffel

250,-

Lille Juleservering:

Røget laks m. dildcreme, syltet agurk og saltet citron
Marineret sild m. syltede æbler, friterede kapers, senneps creme og karry mayonnaise
Håndpillede rejer i dild m. citron mayonnaise
Braiseret svinebryst m. glaseret rødkål, syltede tyttebær og julesauce
Danske kartofler vendt i urter og andefedt
Gammeldags ris a la mande m. kirsebærsauce
Kr. 369,- pr. kuvert

Stor juleservering:

Røget laks m. dildcreme, syltet agurk og saltet citron
Marineret sild m. syltede æbler, friterede kapers, senneps creme og karry mayonnaise
Håndpillede rejer i dild m. citron mayonnaise
Braiseret svinebryst m. glaseret rødkål, syltede æbler og laurbær
Confiteret andelår m. smørristede jordskokker, jordskokkepuré, syltede tyttebær og grillede danske løg
Julesauce
Danske kartofler vendt i urter og andefedt
Gammeldags ris a la mande m. kirsebærsauce
kr. 499,- pr. kuvert