Kongemosens menuer
Om mandagen serverer vi stegt flæsk og fasan schnitzel m. syltede tyttebær og kalvesauce
Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 -21.00
Om mandagen serverer vi stegt flæsk og fasan schnitzel m. syltede tyttebær og kalvesauce
Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 -21.00
Stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesovs
Hver mandag fra kl. 17.30
Fasan schnitzel m. syltede tyttebær, kapers, saltet citron, brunet smør og vilde urter. Serveres m. kartofler vent i smør og persille samt kalvesauce
Røget laks m. dildcreme, syltet agurk og saltet citron
Marineret sild m. syltede æbler, friterede kapers, senneps creme og karry mayonnaise
Håndpillede rejer i dild m. citron mayonnaise
Braiseret svinebryst m. glaseret rødkål, syltede tyttebær og julesauce
Danske kartofler vendt i urter og andefedt
Gammeldags ris a la mande m. kirsebærsauce
Røget laks m. dildcreme, syltet agurk og saltet citron
Marineret sild m. syltede æbler, friterede kapers, senneps creme og karry mayonnaise
Håndpillede rejer i dild m. citron mayonnaise
Braiseret svinebryst m. glaseret rødkål, syltede æbler og laurbær
Confiteret andelår m. smørristede jordskokker, jordskokkepuré, syltede tyttebær og grillede danske løg
Julesauce
Danske kartofler vendt i urter og andefedt
Gammeldags ris a la mande m. kirsebærsauce
Foie gras terrine m. trøffel og oliven
Hummer bisque m. jomfruhummer, grillet majs, bagte tomater vendt i hummerolie
Tatar m. estragon, cognac, syltede sennepskorn og ramsløgcreme
Ovnbagt græskar m. frisk chevre, ristede pinjekerner, brunet smørsauce og persille
Fasan schnitzel m. syltede tyttebær, kapers, saltet citron, brunet smør og vilde urter. Serveres m. kartofler vent i smør og persille samt kalvesauce
Oksemørbrad m. lang peber og cognac sauce på kalve glace
Dagens udskæring
Dagens fangst
Crepe a framboise m. sukkersyltede hindbær, vaniljeis, calvados og karamelsauce
Blomme i Madeira m. marcipan, mørk chokolade og ristede mandler i saltkaramel
Klassisk creme bruleé m. vanilje og perlesukker
Risalamande m. kirsebærsauce
Tre kugler is m. sauce og drys
Stilton ost m. figner i portvins karamel og baguette
24 måneders Comte m. trøffelhonning og knækbrød
Kaffe/te m. 3 petit fours
Vi synes at børn også fortjener at få god mad. Derfor har vi ikke som sådan børneretter, men tilbyder de samme retter til alle vores gæster, store som små. Vi har dog mulighed for at lave en simpel børneret, hvis behovet er der. Spørg tjeneren på dagen.