Kongemosens menuer

Om mandagen serverer vi stegt flæsk og fasan schnitzel m. syltede tyttebær og kalvesauce

Køkkenet er åbent fra kl. 17.30 -21.00

MANDAGSMENU
null

Stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesovs
Hver mandag fra kl. 17.30

185,-

Fasan schnitzel m. syltede tyttebær, kapers, saltet citron, brunet smør og vilde urter. Serveres m. kartofler vent i smør og persille samt kalvesauce

249,-

JULEMENU
Fra fredag d. 15/11 serverer vi julemad i restauranten. Du kan vælge mellem den lille og den store juleservering. Vi serverer ligeledes de bedste retter fra vores a la carte.
Vi har levende musik i restauranten om fredagen fra kl. 20-22 fra d. 15/11 til og med d. 13/12.

 

Lille Juleservering:

Koldt

Røget laks m. dildcreme, syltet agurk og saltet citron

Marineret sild m. syltede æbler, friterede kapers, senneps creme og karry mayonnaise

Håndpillede rejer i dild m. citron mayonnaise

Varmt

Braiseret svinebryst m. glaseret rødkål, syltede tyttebær og julesauce

Danske kartofler vendt i urter og andefedt

Dessert

Gammeldags ris a la mande m. kirsebærsauce

Kr. 369,- pr. kuvert

 

Stor juleservering:

Koldt

Røget laks m. dildcreme, syltet agurk og saltet citron

Marineret sild m. syltede æbler, friterede kapers, senneps creme og karry mayonnaise

Håndpillede rejer i dild m. citron mayonnaise

Varmt

Braiseret svinebryst m. glaseret rødkål, syltede æbler og laurbær

Confiteret andelår m. smørristede jordskokker, jordskokkepuré, syltede tyttebær og grillede danske løg

Julesauce

Danske kartofler vendt i urter og andefedt

Dessert

Gammeldags ris a la mande m. kirsebærsauce

kr. 499,- pr. kuvert
FORRETTER
null

Foie gras terrine m. trøffel og oliven

   219,-

Hummer bisque m. jomfruhummer, grillet majs, bagte tomater vendt i hummerolie

   179,-

Tatar m. estragon, cognac, syltede sennepskorn og ramsløgcreme

   159,-

HOVEDRETTER
null

Ovnbagt græskar m. frisk chevre, ristede pinjekerner, brunet smørsauce og persille

165,-

Fasan schnitzel m. syltede tyttebær, kapers, saltet citron, brunet smør og vilde urter. Serveres m. kartofler vent i smør og persille samt kalvesauce

249,-

Oksemørbrad m. lang peber og cognac sauce på kalve glace

219,-

Dagens udskæring

Dags pris

Dagens fangst

Dags pris

DESSERTER
null

Crepe a framboise m. sukkersyltede hindbær, vaniljeis, calvados og karamelsauce

89,-

Blomme i Madeira m. marcipan, mørk chokolade og ristede mandler i saltkaramel

115,-

Klassisk creme bruleé m. vanilje og perlesukker

109,-

Risalamande m. kirsebærsauce

119,-

Tre kugler is m. sauce og drys

89,-

Stilton ost m. figner i portvins karamel og baguette

115,-

24 måneders Comte m. trøffelhonning og knækbrød

89,-

Kaffe/te m. 3 petit fours

89,-

BØRNEMENUER
null

Vi synes at børn også fortjener at få god mad. Derfor har vi ikke som sådan børneretter, men tilbyder de samme retter til alle vores gæster, store som små. Vi har dog mulighed for at lave en simpel børneret, hvis behovet er der. Spørg tjeneren på dagen.