Vinkort

Overblik over vores vin

DE RØDE
null

RÉSERVE PIERRE COSTIÉRES DE NÎMES – Frankrig

269,-

Gl. 70,-

BACKHOUSE PINOT NOIR – Californien, USA
Pinot Noir i sin reneste form. Glem alt om marmelade og høj alkohol. Her er alt under kontrol og Backhouse byder på elegant lys frugt og en behagelig blid frugtsyre.

299,-

CEDAR ROCK ZINFANDEL, CALLIFORNIA, USA
En saftig vin, uden det lægger en dæmper på aromaen.
På tungen er Cedar Rock slank med masser af smagsintensitet og en diskret men charmerende frugtsødme. Dertil kommer en – for druetypen – frisk syre, der kaster energi, liv og glade dage over smagsoplevelsen.

349,-

2020 JILGUERIN – Ribera del Duero, Spanien
Spaniens allerbedste vine produceres her i Ribera del Duero. Det er altid smagfulde vine, og man mærker med det samme at det kommer fra solmodne druer, der samtidig giver en høj alkohol %.
Fantastisk til oksekød, lam, grill og simreretter.

349,-

Gl. 80,-

PERRIN – CÔTES DU RHÔNE-VILLAGES VIEILLES VIGNES – Frankrig
I duften, bærer denne vin præg af sorte bær og frugter. I smagen findes brombær, oregano, lakrids, sød tobak og frisk peber. En god frisk frugtsyre giver vinen liv i glasset og husk ikke at gem vinen for længe, da netop friskheden skal nydes i denne vin.

399,-

Gl 80,-

ZANONI VALPOLICELLA, RIPASSO, ITALIEN
Pietro Zanonis hjertebarn og højest elskede dråber fra Campo Denari-marken forener det bedste fra to stilarter i én koncentreret, krydret, kompleks og samtidig frisk, saftige vin.
Sideløbende vinificeres en mindre andel modne – men ikke tørrede – druer på almindelig vis med mere elegante, saftige og friske smagselementer til følge. Ved endt gæring blandes de to vintyper så til et galleri af smagsindtryk, der får lov at vinde yderligere ved ca. 16 måneders modning i store træbeholdere.
Campo Denari har dermed en fremragende, stor og stadig flot kontrolleret aroma med nuancer af kirsebær, modne skovbær, dadler, valnødder og bagte krydderier. Smagen er – typisk for fine Valpolicella-vine – fyldig med en robust frugt og struktur, uden vinen virker overmoden og flad.
Eftersmagen er rund, tør og blød med en fin tanninstruktur, mens et livligt indslag af frugtsyre udgør et vitalt kontrapunkt i det smukke helhedsbillede.

399,-

SAN SALVAGIO VINO NOBILE DI MONTEPULCIANO RISERVA – Italien
I glasset er den mørk og tæt med en dybrød farve, og elegant duft og smag af røde bær, tørrede grønne urter og en snert af vanilje og chokolade. Tanninerne er velstrukturerede og syrebalancen flot. Vinen afsluttes af en blød, behagelig og lang eftersmag med noter af krydderier.

399,-

Gl. 90,-

2021 BOURGOGNE PINOT NOIR, CUVÉE RÈSERVE, Roche de Bellene – Frankrig
Verdens mest eftertragtede vine kommer fra Bourgogne, og rødvinene produceres på Pinot Noir druen. Denne drue har et ret tyndt skind, og da det er dér farven til rødvin kommer fra – giver det altid en ret lys rød farve. Vinen er perfekt til frokost, kalvekød, lyst kød og stegt fisk.
Kan med fordel serveres mellem 14-16 grader.

499,-

Gl. 100,-

AN/2, Mallorca – Spanien
Den absolut mest populære rødvin fra Mallorca, og i dag berømt og efterspurgt i hele verden. Den er hovedsageligt produceret på lokale druer fra øen, som giver en elegant og let smag, men så har AN/2 gjort det geniale at blande en portion af Shiraz druen i vinen som giver en ret lækker smag med nuancer af lakrids og ristet kaffe. Det er en vinder!

499,-

MUGA RESERVA – Rioja, Spanien
En af Riojas mest ikoniske vine med Tempranillo druen i hovedrollen. 24 måneder på fade og herefter 12 måneder på flaske, sikrer at vinen altid er drikkevenlig når den kommer i glasset.

549,-

AMARONE – Valpolicella, Italien
Fuld af kraft og koncentreret saft, modne mørke bær og en lang og fyldig eftersmag.

599,-

TELEGRAMME 2021, CHATEAUNEUF DU PAPE – Frankrig
Châteauneuf-du-Pape Telegramme 2021 er fremstillet af druer fra to af de bedste terroirs i Châteauneuf; La Crau og Piedlong.
Vinen sammensættes af 80% Grenache Noir, 10% Syrah, 6% Mourvèdre og 4% Cinsault og modnes 15-16 måneder på store,
franske træfade. Det giver en forholdsvis lys Châteauneuf-du-Pape, som med husets egne ord er
“seriously dominated by Grenache”. Med det menes der, at vinen er blød, smidig og drevet af en skøn rød bærfrugt i sit
smagsudtryk. Telegramme er indsmigrende silkeagtig og lækker bærdreven allerede ved frigivelsen, og den er en fornøjelse
at drikke helt ung.

699,-

2018 CHÂTEAU FLEUR DE CASSE, SAINT-EMILION GRAND CRU – Frankrig
Saint-Emilion ligger i Bordeaux området, og vinene har ofte et stort indhold af Merlot druen. I dette tilfælde 90% Merlot og 10% Cabernet Sauvignon. Merlot druen giver mørke og fyldige vine, som samtidig er runde i smagen. Det er en kraftig vin som passer flot til en god bøf.

799,-

VIÑA PEDROSA LA NAVILLA RESERVA – Ribera del Duero, Spanien
Muskuløs og mørk enkeltmarks-Tempranillo lagret udelukkende på franske fade, så den taler ind i den revolutionerende stil, der var med til at bringe Ribera del Duero på verdenskortet.

899,-

VIRNA BAROLO “NOI” DOCG
Intens rubinrød farve med granatrøde highlights. Duften er fyldig og intens med tertiære noter samt røde frugter, som ledes over i vanilje, kakao og krydderier. Fyldig og stram med afbalancerede, smidige tanniner.

999,-

JANE ET SYLVAIN GEVREY CHAMBERTIN VILLAGE – Bourgogne, Frankrig
100% økologisk, drikkemoden Pinot Noir fra Bourgognes måske mest legandariske kommune. Vinen har en delikat, saftig profil med en bagveliggende muskulatur. I næsen er der vilde skovjordbær, ribssaft og blåbær. Smagen er slank, rank og saftig med en dejlig frugtsødme, der får modspil fra en saftig syre og helt finpolerede men dog nævneværdige tanniner.

1199,-

DE HVIDE
null

PATA NEGRA BLANCO – Spanien
Forfriskende og frugtig duft med noter af citrusfrugter og en lækker floralitet. Vinen er tør, struktureret og elegant med intense smagsnoter af tropisk frugt, grapefrugt, fersken og mandarin. Afslutningen er livlig, frisk og vedvarende.

269,-

Gl 70,-

CHEVALIER DE CAYLUS CHARDONNAY – Frankrig
Chardonnay som den skal smage: Fyldig, nærmest olieret, og med masser af frisk frugt, som mango, abrikos og passionsfrugt. Selvom vinstokkene gror i Languedoc, ledes tankerne hen på en fin lille Bourgogne, da den besidder en flot balance mellem frugt, fylde og mineralitet.

299,-

Gl. 70,-

VILLA DI MARE, PINOT GRIGIO ORGANIC, IGT – Italien
Vinen kommer fra det solrige Syditalien, hvor druerne modnes helt perfekt. Det er derfor en vin med smag af solmodne frugter som pærer, melon og nectariner. Vinen er som sådan tør, men fyles dejlig frugtig, rund og rar. Vinen er produceret fra økologisk og derfor uden brug af sprøjtemidler i marken.

299,-

BODEGAS CARE, CHARDONNAY – Spanien

299,-

BODEGAS CARE, GARNACHA BLANCA NATIVA – Spanien
Strålende hvidvin med en intens aroma og en bred vifte af blomsterkarakter, nuancer af aromatiske urter, citrus og noter af modne og eksotiske frugter leveret af sin opvækst, der tilbyder balance og kompleksitet.
I munden er den fuld, parfumeret og glat i sit forløb, fed, afbalanceret livlighed og struktur, meget lang og elegant i eftersmag.

329,-

Gl 80,-

KUBLER PINOT BLANC LIEU DIT ”LES PANETIERS” – Frankrig
Knitrende sprød, saftig og overraskende aromatisk Pinot Blanc, der lokker med citrusskal, blomsternektar og hasselnødder i dens mineralske aroma og forfriskende smag.

329,-

CAYLUS CHARDONNAY VIEILLES VIGNES CUVÉE SPÉCIALE – Frankrig
Skøn duft af lyse frugter i kombination med blomster og smør. Smagen er frisk, fyldig og tør. Den har en god fedme og en behagelig lang eftersmag.

349,-

JOSEPH CASTAN, ELÉGANCE RESERVE – Frankrig
Fra Sydfrankrig er dette blend mellem Chardonnay og Viognier en lækkerbisken for dig som søger det fadagtige præg fra Chardonnay men også den helt unikke tropiske karakter fra Viognier druen.

399,-

Gl 80,-

LUDWIG, HANDWERK GG RIESLING TROCKEN – Tyskland.

399,-

VERNACCIA DI SAN GIMIGNANO – Italien
Selvom den er lækker nu, så har Vernaccia også en vidunderlig evne til at flaskemodne takket være dens fremragende syre og fylde. Vinen har en strågul farve med gyldne refleksioner. Aromerne er elegante og intense med fremtræden hvid frugt, hasselnødder, hvide blomster og friske urter, med en vedvarende duft af sommereng.
Smagen udtrykker sig med den typiske tone af bittermandel og balanceres med den rette, vedvarende syre.

399,-

Gl. 100,-

DOMAINE RABICHATTES, POUILLY-FUME ”LES LOGES” LOIRE – Frankrig
Superfrisk og mineralsk Pouilly-Fumé, med masser af liv og energi på tungen – de karakteristiske noter af hyldeblomst, æble og citrus.

399,-

Gl 80,-

STÉPHANIE & VINCENT MICHELET PETIT CHABLIS BOURGOGNE – Frankrig
Den friske vin fra Chablis på 100% Chardonnay som har ligget på ståltanke så de bevarer det friske udtryk. Fremragende allround vin der med sit friske eksotiske præg, behager de fleste ganer.

449,-

2022 SANCERRE BLANC, DOMAINE DANIEL CROCHET – Frankrig
Sancerre er et lille vindistrikt som ligger ved Loire floden næsten midt i Frankrig.
Sammen med Chablis og de hvide Bourgogner regnes Sancerre som en Frankrigs mest fornemme vine. Vinen produceres udelukkende på Sauvignon Blanc vindruen, hvilket giver en frisk og tør smag, men samtidig en helt fantastisk næsten forførende duft.
Daniel Crochet er en af områdets bedste vinhuse.

549,-

DOMAINE FLEYS, CHABLIS 1. CRU. MONT DE MILLEU – Frankrig
Chablis er altid Chardonnay. Og sikke en af slagsen. Du finder den originale miniralitet men så alligevel med et tvist af olieagtige noter.

699,-

2022 CHARDONNAY, HAMILTON RUSSELL VINEYARDS
Whauu! Det her er flot. Det er intet mindre end en af Sydafrikas allerbedste vinproducenter.
Vinene fra Hamilton Russel er så efterspurgte i hele verden, at de kan være svære at få fat i.
Smagen må betegnes som MEGET smagfuld. Der er virkelig stor og intens smag med dufte af smør, ristede nødder og eksotiske frugter. Eftersmagen bliver bare ved og ved og..

899,-

ROSÈ
null

LES TERRASSES ARDÉCHE ROSÉ – Frankrig

269,-

Gl 70,-

DOMAINE, DE PENNAUTIER ROSE – Languedoc, Frankrig
Klassisk sydfransk rosé på Cinsault, Grenache og Syrah med et kækt indspark fra Merlot! En blød og frugtig men samtidigt tør og liflig vin. I glasset har Pennautier rosé således en helt fin lyserød skaldyrsfarve i moderigtig Provence-stil.

299,-

Gl 80,-

CHATEAU PARADIS ROSE COTEAUX D’AIX-EN-PROVENCE – Provence, Frankrig
Ærke-klassisk, ærke-sprød og frem for alt herligt lækker Provence-rosé fra top-appellationen Coteaux d’Aix-en Provence, som er lavet 60% Syrah og 40% Grenache. Vinen har en god balance mellem blød, indbydende frugt, der med en livlig frugtsyre og mineralitet fremstår frisk og saftig.

349,-

Skywalker Château Margüi – Frankrig
Rosévinen der er 100% økologisk, og som vil fortrylle dig med en procession af aromaer for en sødme og kompleksitet på ganen, og med noter af citrus, jordbær og fersken—En elegant og eksklusiv Rosé.
Druer: Grenache, Cinsault, Cabernet Sauvignon, Syrah

499,-

DE MOUSSERENDE
null

ASTI SPUMANTE – Poloni, Italien
En italiensk mousserede vin med en perfekt balance mellem sødme og syrlighed. Det er en vin, som ikke kan slå fejl og kan nydes til mange lejligheder.

299,-

Gl. 70,-

CAVA, DEMI SEC, SINGLE ESTATE, CAVA CAN PETIT – Spanien
Mums – det smager dejligt det her. Ikke tør og ikke sød, men bare lige der midt imellem som alle kan lide. Brug den til velkomst – gerne med et frosset jordbær eller hindbær i glasset.
Spansk mousserende fra området lige syd for Barcelona.

299,-

Gl. 70,-

PROSSECO, ITALIEN ELLER MOSCATO, ITALIEN

299,-

JEAN GEILER CRÉMANT

299,-

CHAMPAGNE J MARQUETTE, Carte D´or Brut – Frankrig
Ægte fransk Champagne fra det halvt danske ejet hus. Tør og med masser af den helt rigtige Champage-charme som toasted brød og smagsnuancer som bliver ved med at imponere.

599,-

CHAMPAGNE, BRUT ORIGINE, Champagne Mandois – Frankrig
Ægte Champagne fra Champagne distriktet lige øst for Paris. Mandois er en virkelig lækkerbisken – det er Champagnen ”alle kan lide” – en dejlig fest Champagne som bare dufter og smager skønt. Den er tør, men elegant. Hvis nogen spørger på druesammensætningen så er det; 40 pct. Chardonnay, 30 pct. Pinot Noir og 30 pct. Meunier.

599,-

CHAMPAGNE MÔET & CHANDON BRUT IMPERIAL – Frankrig
Verdens mest solgte Champagne!! Og den er da også lækker! Også tør som Mandois, men samtidig har ”Môet”  så har den en ret fræk duft af noget lækkert – lidt i retning af bagekrydderier.. Perfekt til det hele – morgen, middag, aften og nat!

799,-

DE ALKOHOLFRIE
null

FABER – ROSÉ (ALKOHOLFRI)
Let tilgængelig rosé, med let krydrede noter af hindbær. Med friskhed og finesse gør denne vin sig bedst til lette retter og som aftenhyggevin på terrassen!

199,-

FABER – SAUVIGNON BLANC (ALKOHOLFRI)
Klassisk Sauvignon Blanc med klarhed, friskhed og masser af stikkelsbær! Nyd den gerne til hurtige salater eller lette fiskeretter.

199,-

FABER – CABERNET SAUVIGNON (ALKOHOLFRI)
Velstruktureret Cabernet med tydelige elementer af kirsebær, krydderier og egetræ. Nyd den gerne til kødretter som er blevet krydret nænsomt. Også god til milde oste og tapasbordet!

199,-

EbonyVale – Hvid Chardonnay (ALKOHOLFRI)

199,-

Gl. 60,-

Arensbak Red Non-Alcoholic (ALKOHOLFRI)

299,-

Gl. 70,-

FABER – SPARKLING WHITE (ALKOHOLFRI)
Frisk og frugtrig. En let grøn-gul farve afsløres i glasset og duft og smag byder på herlige frugttoner der med let sødme og en elegant syrebalance gør vinen til en behagelig oplevelse.
Drik den ved køleskabstemperatur, som aperitif eller hyggevin. Den vil også være velegnet til lette salater.

269,-

EINS ZWEI ZERO SPARKLING ROSÉ
Leitz Sparkling Rosé Eins Zwei Zero er noget så sjældent som en alkoholfri vin, der faktisk smager som vin. Leitz Sparkling Rosé er lavet på Merlot, Portugieser og Pinot Noir, og gennemgår en nænsom de-alkoholisering via vakuumdestillation, hvilket bevarer så meget smag og karakter fra druerne som muligt. Selvom alkoholfrie alternativer ikke har den dybde og tyngde, som vi kender fra ”rigtig” vin, er Ein Zwei Zero både frisk, sprød og læskende, med en let sødme balanceret af en kanonflot syre – så her føles det ikke som om der mangler noget. Vinen har cirka 50 gram restsukker per liter.
Farve: Sart laksefarvet
Duft: Frugtig duft af hyben, citronskal og hindbær.
Smagsnoter: Frisk og let sødmefuld med noter af skovjordbær og hyben.

269,-

Sparkling Tea Blå-Non Alcoholic, Copenhagen Sparkling Tea Company

299,-

DESSERTVIN
null

Montbazillac, Frankrig
Byder på indtagende nuancer af lynghonning, créme brulée, karamel og et let strejf af røg.

Gl 45,-

Poli Miele Grappa, Italien.
Likør baseret på Grappa og akaciehonning, med æteriske olier af bjergfyr, enebær, mynte og duftende verbena, som giver udsøgte balsamicofornemmelser.

Gl 55,-

Moscatel de Alejandria, Bodegas Care, Spanien
Næsen er vinen meget udtryksfuld og præsenterer aromaer af blomster hvid (jasmin), over mod litchi, mango og fersken. Tillige sirup med nogle citrus- og mineralnoter. Cremet men med en syre der holder den meget frisk. Smagen er tropisk, med honning- og frugtagtigt.

Gl 55,-