Vinkort

Overblik over vores vin

DE RØDE
null

Husetsvin, The Applicante, Chilie
Vinen der giver dig en typiske Cabernet-aromaer af solbær, brombær og et strejf af vanilje. Fin koncentration og intens blød frugt. perfekt til okse- og kalvekød eller lam.

269,-

Gl 70,-

Lodi Avenue Cellars. Old Vine Zinfandel, USA
En kraftig og fyldig Zinfandel, med en blød og let tørret smag der fylder munden.

329,-

Ripasso, Valpolicella, Italien
I munden fornemmer man blid fylde, en forfriskende syre og vel-polerede tanniner. Alt i alt en dejlig harmonisk og velafbalanceret Ripasso.

399,-

Gl 80,-

Amarone, Valpolicella, Italien
Fuld af kraft og koncentreret saft, modne mørke bær og en lang og fyldig eftersmag.

599,-

Bocelli Sangiovese 2020. Italien.
Vin har aroma af tørrede kirsebær, røde bær. En afbalanceret vin på Sangiovese druer.
Familien Botelli har lavet vin siden 1831. og du kender sikkert den ene bror i familien, nemlig Andrea Bocelli.

349,-

Gl 80,-

Castello di Meleto, Italien, Toscana.
I glasset får du en usædvanligt helstøbt og intens Chianti Classico fra druen Sangiovese. Duften er kompleks med mindelser om kirsebær og vanille. Smagen er fyldig, balanceret og intens med mørke bær fulgt op af lidt krydderi, tobak og eg i finishen.

299,-

Gl 70,-

Joseph Castan – Chateauneuf Du Pape, Frankrig
Toppen af Rhône. Vinen fra den velkendte kommune, hvor blot 7 forskellige slags druer må anvendes. Vinen her har en delikat tørhed, samt en oplevelse af let urtepræg.

599,-

Bodegas Care – Finca Bancales, Spanien
Vinen viser en attraktiv rød farve med lyse reflekser. Rene aromaer af modne røde frugter samt sorte bær, (brombær mm), med let balsamiske noter. I munden finder du krydderier, ristede noter og lækker rød frugt samt en perfekt integreret syre. I sidste ende er vinen elegant og kraftfuld.

480,-

Gl 90,-

Domaine de la Solitude. Côtes du Rhône 2018, Frankrig
Saftig vin med masser af rød, sund frugt, god balance til den tørre side, men også bundtræk nok til at stå en mørk vinter igennem. Den smager dejligt med og uden mad.

299,-

Gl 70,-

Castello di Meleto, Italien, Toscana
I glasset får du en usædvanligt helstøbt og intens Chianti Classico fra druen Sangiovese. Duften er kompleks med mindelser om kirsebær og vanille. Smagen er fyldig, balanceret og intens med mørke bær fulgt op af lidt krydderi, tobak og eg i finishen.

299,-

Gl 70,-
DE HVIDE
null

Husetsvin, Applicant, Chardonnay, Chile
Indbydende Chardonnay med intense aromaer af modne, tropiske frugter. Smagen er rund og fyldig med frisk og livlig syre.

269,-

Gl 70,-

Riesling, Villa Wolf, Pfalz, Tyskland
Villa Wolf Riesling byder på en næse af let eksotisk frugt og fine mineralske undertoner.

299,-

Domaine Fleys – Chablis 1. Cru Mont de Milleu, Frankrig
Chablis er altid Chardonnay. Og sikke en af slagsen. Du finder den originale miniralitet men så alligevel med et tvist af olieagtige noter.

599,-

Gl 145,-

Joseph Castan – Elégance Reserve, Frankrig
Fra Sydfrankrig er dette blend mellem Chardonnay og Viognier en lækkerbisken for dig som søger det fadagtige præg fra Chardonnay men også den helt unikke tropiske karakter fra Viognier druen.

399,-

Gl 80,-

Bodegas Care – Garnacha Blanca Nativa, Spanien
Strålende hvidvin med en intens aroma og en bred vifte af blomsterkarakter, nuancer af aromatiske urter, citrus og noter af modne og eksotiske frugter leveret af sin opvækst, der tilbyder balance og kompleksitet.
I munden er den fuld, parfumeret og glat i sit forløb, fed, afbalanceret livlighed og struktur, meget lang og elegant i eftersmag.

329,-

Gl 80,-

De Stefani – Olmera, Italien.
Sublim hvidvin med en sammensætningen af Tocai og Sauvignon Blanc der giver vinen en med masser af frugt, fylde, smag og struktur. De Stefani har valgt at give vinen kort kontakt med drueskind i 4-5 dage for at skabe yderligere struktur og personlighed.

549,-

Gl 145,-

Die Weinmacher – Blue Fish – Gewurztraminer, Tyskland.
Skøn sød hvidvin med med smag af sommer, akacieblomst, fersken, honning, marcipan og roser. En hvidvin der passer perfekt til en varm sommeraften eller til enhver form for desserter, modne oste og varme aftener og kan også bruges som en god aperitif.

299,-

Gl 80,-
ROSÈ
null

Domaine de Pellehault, Frankrig
En dejlig allround rosévin med en dejlig duft og fine nuancer.

299,-

Gl 70,-

Solidarity Rose – Bodegas Care, Spanien.
Klassisk rosé der passer perfekt til en sommeraften på terrassen.  En fin Rosé med druerne  Cabernet Sauvignon og Tempranillo, som giver en let tør og fyldig smag af blandet andet hindbær.
Kort sagt, en forfriskende mundfuld til sommerdagen.

399,-

Gl 80,-

Skywalker Château Margüi – Frankrig
Rosévinen der er 100% økologisk, og som vil fortrylle dig med en procession af aromaer for en sødme og kompleksitet på ganen, og med noter af citrus, jordbær og fersken—En elegant og eksklusiv Rosé.
Druer: Grenache, Cinsault, Cabernet Sauvignon, Syrah

499,-

DE MOUSSERENDE
null

Champagne J Marquette – Carte D´or Brut, Frankrig
Ægte fransk Champagne fra det halvt danske ejet hus. Tør og med masser af den helt rigtige Champage-charme som toasted brød og smagsnuancer som bliver ved med at imponere.

599,-

Asti Spumante, Poloni, Italien
En italiensk mousserede vin med en perfekt balance mellem sødme og syrlighed. Det er en vin, som ikke kan slå fejl og kan nydes til mange lejligheder.

299,-

Gl 60,-

Cava Segura Viudas, Spanien
Betegnelsen CAVA blev indført i 1970 og dækker over Spaniens fornemme mousserende vine, fremstillet efter champagnemetoden.

299,-

Gl 70,-
DE ALKOHOLFRIE
null

Römer rosé – mousserende, Tyskland
Dejlige tørre bobler med præg af let hindbær. En alkoholfri oplevelse.

269,-

Schloss Kronsburg – hvid, Tyskland
Stilfuld hvidvin, på den friske side af hvidvinsoplevelsen.

199,-

Gl 60,-

Schloss Kronsburg – rød, Tyskland
Tør rødvin, med god druesmag.

199,-

Gl 60,-
DESSERTVIN
null

Montbazillac, Frankrig
Byder på indtagende nuancer af lynghonning, créme brulée, karamel og et let strejf af røg.

Gl 45,-

Poli Miele Grappa, Italien.
Likør baseret på Grappa og akaciehonning, med æteriske olier af bjergfyr, enebær, mynte og duftende verbena, som giver udsøgte balsamicofornemmelser.

Gl 55,-

Moscatel de Alejandria, Bodegas Care, Spanien
Næsen er vinen meget udtryksfuld og præsenterer aromaer af blomster hvid (jasmin), over mod litchi, mango og fersken. Tillige sirup med nogle citrus- og mineralnoter. Cremet men med en syre der holder den meget frisk. Smagen er tropisk, med honning- og frugtagtigt.

Gl 55,-