Skærtorsdag d. 28/3, kl. 12.00 – 22.00
1. påskedag d. 31/3: Brunch kl. 10.00 – 13.00 / Frokost kl. 13.00 – 17.00
I anledning af påsken har vi sammensat lækre påskeanretninger til jer.
Frokost i hele marts måned:
3 serveringer:
- Christiansø sild med brunet smør, purløg, peberrod og karse
- Æg med rejer og dildemulsion
- Kartoffel med syltede rødløg, radiser og løvstikke.
5 serveringer:
- Christiansø sild med brunet smør, purløg, peberrod og karse
- Æg med rejer og dildemulsion
- Sprød fisk med tartarsauce og friske urter
- Hønsesalat med Granny Smith og peberbacon
- Kartoffel med syltede rødløg, radiser og løvstikke.
Til kaffen har vi lavet:
– 3 stk. hjemmelavede macarons à kr. 55,-
– 3 stk. hjemmelavede påskeæg à kr. 25,-
Aftenmenu d. 26., 27., 28. og 30. marts:
- Stenbiderrogn, kartofler og sauce på havgus
- Lam, mynte og ærter
- Årets kage a la Kongemosen
På ovenstående datoer kan der både bestilles 3-retters menu samt fra vores a la carte menu.
Fredagsgourmet Langfredags d. 29
5 retters gourmetmenu:
- Tatar på vildt, rødbede, valnød
- Stenbiderrogn, kartofler, havgus
- Saltet hellefisk, glaskål, brunet smør
- Lammekrone, selleri pure, aromatisk sauce
- Årets kage a la Restaurant Kongemosen