PÅSKEÅBENT

Skærtorsdag d. 28/3, kl. 12.00 – 22.00
Langfredag d. 29/3, kl. 12.00 – 22.00

1. påskedag d. 31/3: Brunch kl. 10.00 – 13.00 / Frokost kl. 13.00 – 17.00
2. påskedag d. 1/4: Brunch kl. 10.00 – 13.00 / Frokost kl. 13.00 – 17.00 / Aftenmenu kl. 17.30 – 22.00

I anledning af påsken har vi sammensat lækre påskeanretninger til jer.

Frokost i hele marts måned:

3 serveringer:

  • Christiansø sild med brunet smør, purløg, peberrod og karse
  • Æg med rejer og dildemulsion
  • Kartoffel med syltede rødløg, radiser og løvstikke.

 

5 serveringer:

  • Christiansø sild med brunet smør, purløg, peberrod og karse
  • Æg med rejer og dildemulsion
  • Sprød fisk med tartarsauce og friske urter
  • Hønsesalat med Granny Smith og peberbacon
  • Kartoffel med syltede rødløg, radiser og løvstikke.

Til kaffen har vi lavet:

– 3 stk. hjemmelavede macarons à kr. 55,-

– 3 stk. hjemmelavede påskeæg à kr. 25,-

Aftenmenu d. 26., 27., 28. og 30. marts:

  • Stenbiderrogn, kartofler og sauce på havgus
  • Lam, mynte og ærter
  • Årets kage a la Kongemosen

På ovenstående datoer kan der både bestilles 3-retters menu samt fra vores a la carte menu.

Fredagsgourmet Langfredags d. 29

5 retters gourmetmenu:

  • Tatar på vildt, rødbede, valnød
  • Stenbiderrogn, kartofler, havgus
  • Saltet hellefisk, glaskål, brunet smør
  • Lammekrone, selleri pure, aromatisk sauce
  • Årets kage a la Restaurant Kongemosen